Inovativní vzdělávání
a poradenství
0

Vzdělávací cykly pro Váš individuální rozvoj

Vzdělávací cykly pro Váš individuální rozvoj

Autor: Jarmila Slavatová Datum: 10.01. 2022 Kategorie: Blog

Všimli jste si v našem portfoliu otevřených kurzů, že některé z našich oblastí mají ve své nabídce vytvořený jeden nebo více cyklů? A ptáte se proč? K čemu je to dobré? Pojďte se dozvědět víc.

Všimli jste si v našem portfoliu otevřených kurzů, že některé z našich oblastí mají ve své nabídce vytvořený jeden nebo více cyklů? A ptáte se proč? K čemu je to dobré? Nebude to časově velká zátěž?
Domnívám se, že alespoň jedna z těchto otázek Vás napadla, a proto bych Vám nabídla několik důvodů, proč by cyklus kurzů mohl být pro Vás užitečný.

Myšlenka vytvořit cykly kurzů byla původně inspirována snahou pomoci personalistům lépe a rychleji se v naší poměrně široké nabídce orientovat. A nejen personalistům, ale také manažerům, kteří se osobně a aktivně o rozvoj svého týmu starají a také Vám všem, kteří se o svůj růst zajímáte a staráte sami.

V oblasti soft skills máme tři vzdělávací cykly:

Uspějte ve své první manažerské funkci - nastartujte svoji kariéru: První cyklus je určen manažerům, kteří jsou ve funkci krátce nebo se na novou roli připravují.

Kompetentní manažer - rozvoj manažerských dovedností: Druhý je určený pro ty, kteří už mají určité zkušenosti v roli manažera, ale chtějí se stále zdokonalovat.

Efektivní manažer - nástroje zvyšování výkonnosti týmu: A třetí je pro zkušené manažery, kteří vědí, že stále je co se učit a umí nacházet inspiraci i u kolegů.

Tyto cykly jsou připravené na základě našich dlouholetých zkušeností a také stálým kontaktem s nároky a potřebami našich zákazníků. Jednotlivá témata postupují od základních ke složitějším, navazují na sebe a využívají znalosti z absolvovaných kurzů v kurzech následujících. A jaké výhody ještě můžete od těchto cyklů očekávat?

  • Máte možnost jeden až dva kurzy z cyklu vyměnit za jiné téma z naší nabídky soft skills kurzů.
  • Můžete si upravit časové rozvržení tak, aby vyhovovalo Vašim možnostem.
  • V případě potřeby máte možnost již naplánovaný termín změnit.

Přesto Vám naše naplánované cykly nemusí úplně vyhovovat. I s tím počítáme, a proto Vám nabízíme možnost vytvořit si s naší pomocí cyklus vlastní. 10% sleva na cyklus minimálně 3 kurzů je pak už jen třešničkou na dortu naší nabídky! Tento personalizovaný cyklus si sestavíte s pomocí našich odborníků, vše proběhne online.

Pro rozvoj konkrétní profese nabízíme následující cykly: 

Projektový manažer

Obchodník profesionál

Věřím, že naši pomoc při vybírání co nejvhodnějších témat pro Váš individuální rozvoj a odborný růst využijete a budete spokojeni. Naši manažeři oblastí a odborní konzultanti jsou Vám k dispozici.

Pište, volejte, jsme tu pro Vás!

Ing. Olga Bolechová
Manažer projektu
E-mail: obolechova@gradua.cz 

Mgr. Jakub Ječný
Manažer projektu
E-mail: jjecny@gradua.cz

Kategorie

Štítky


Sdílet

Esc
Oblíbené kurzy
Naposledy navštívené