Inovativní vzdělávání
a poradenství

Fotogalerie

V sekci fotogalerie si můžete prohlédnout fotografie z našich vzdělávacích akcí, setkání s Vámi apod. Uvidíte, že se s námi něco dozvíte a ještě se pobavíte.


Klub personalistů Gradua-CEGOS

Setkání Klubu personalistů Gradua-CEGOS, tentokráte na téma HR marketingu. Mezi účastníky setkání proběhla živá diskuze s předáváním zkušeností z praxe především na téma? Co můžeme nabídnout našim kandidátům?

Fotografie z výuky

V rámci výuky vznikly fotografie, které jsme pro Vás do této galerie zařadili. Podívejte se jak naše výuka probíhá a s čím se u nás můžete setkat. Uvidíte, že se u nás něco nového naučíte a ještě se u toho budete bavit.

Setkání s klienty Praha 1/2016

Mimořádně spokojeni odcházeli účastníci novoročního setkání s klienty, které uspořádala naše společnost Gradua-CEGOS 14. ledna 2016 v salonku hotelu Novotel.

Outdoor aktivity

Teambuildingové programy se staly známým fenoménem, ukrývají však množství otazníků. Základem je rozlišit rozvojový týmový program od různých zábavných akcí zaměřených na spolupráci, stmelení a porozumění v týmu. Prohlédněte si naši fotogalerii.

Klub personalistů - Jak udržet ve firmě správné zaměstnance 6. 2017

Červnové setkání Klubu personalistu GC v Praze probíhalo na téma Jak si udržet ve firmě ty správné zaměstnance. V dnešní době často skloňované téma, co říkáte. A jak vše probíhalo? Na to se podívejte do galerie.

Západočeská univerzita Plzeň

Gradua-CEGOS, s.r.o. a Katedra materiálů a strojírenské metalurgie Fakulty strojní Západočeské univerzity nově uzavřeli exkluzivní spolupráci.

Setkání s klienty Praha 1/2018

Začátek roku je u nás vždy ve znamení setkávání se s Vámi. Ani v roce 2018 tomu nebylo jinak. Podívejte se jak vše probíhalo.

Interiéry Gradua

Ruku v ruce s rekonstrukcí objektu ve kterém naše společnost sídlí, proběhla rekonstrukce našich prostor. Věříme, že příjemné prostředí je základ a těší nás, když se vám u nás líbí.

Klub personalistů Gradua-CEGOS - Plzeň 12/16

Jednou z hlavních náplní personalistů je příprava náboru zaměstnanců. Jak se s tímto úkolem vypořádat? To je bylo hlavní téma setkání personalistů Gradua-CEGOS.



Sdílet

Esc
Oblíbené kurzy
Naposledy navštívené